De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Stakingen in het vervoer

Zoals u wellicht heeft meegekregen zijn er door de vakbonden stakingen aangekondigd in het vervoer. Welke dag en tijd is nog niet bekend, zodra dit bekend is zal het worden gecommuniceerd via deze website.

Als u tijdens de kersdagen (op dinsdag 25 en woensdag 26 december) gebruik wilt maken van de Valleihopper, kunt u uiterlijk tot zondag 23 december 17.00 uur de rit reserveren. Op Oudejaarsdag, 31 december, rijdt de laatste rit om 20.00 uur. Plan uw rit dus op tijd. Op nieuwjaarsdag rijdt de Valleihopper weer vanaf 06.00 uur in de ochtend. Deze rit bestelt u op de gebruikelijke wijze. Het callcentrum is open vanaf 06.00 uur. 

Voor rolstoelgebruikers bestaat de mogelijkheid om op 1 januari tussen 01.00 en 02.00 uur te reizen. Deze rit kan geboekt worden tot 23 december 17.00 uur. Neemt u daarvoor contact op met de klantenservice.

Let op: heeft u uw vaste ritten ingepland voor 2018? En valt één van deze ritten op een feestdag? Dan wordt deze rit niet standaard ingepland. Wilt u wel gebruik maken van de Valleihopper tijdens een feestdag, dan moet u deze apart reserveren!