De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Een rit reserveren tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen willen wij u het best mogelijke vervoer bieden. Wij adviseren u daarom om op tijd uw ritten te reserveren. Houdt rekening met aangepaste reserveringstijden!

Als  u tijdens de kerstdagen (op woensdag 25 en donderdag 26 december) gebruik wilt maken van de Valleihopper, kunt u uiterlijk tot maandag 23 december 17.00 uur de rit reserveren. Op Oudejaarsdag 31 december, rijdt de laatste rit om 20.00 uur. Plan uw rit dus op tijd. Op Nieuwjaarsdag rijdt de Valleihopper weer vanaf 06.00 uur in de ochtend. Deze rit bestelt u op de gebruikelijke wijze. Het callcentrum is open vanaf 06.00 uur.

Voor rolstoelgebruikers bestaat de mogelijkheid om op 1 januari tussen 01.00 en 02.00 uur te reizen. Deze rit kan geboekt worden tot 23 december 17.00 uur. Neemt u daarvoor contact op met de klantenservice.

Let op: heeft u uw vaste ritten ingepland voor 2019? En valt één van deze ritten op een feestdag? Dan wordt deze rit niet standaard ingepland. Wilt u wel gebruik maken van de Valleihopper tijdens een feestdag, dan moet u deze apart reserveren!