De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Nieuwsoverzicht

Leerlingenvervoer gaat beter

Het leerlingenvervoer heeft in de eerste schoolweek veel problemen gehad. Het gaat inmiddels beter. Alle betrokken partijen zijn druk bezig om het vervoer zo goed mogelijk te laten verlopen zodat alle leerlingen (op tijd) worden opgehaald.

Lees meer

Plan uw rit in de spits zo vroeg mogelijk!

U kunt een rit met de Valleihopper uiterlijk 1 uur voor vertrek boeken. Maar, hoe eerder u boekt, hoe makkelijker het voor ons is om uw rit goed op tijd te plannen. Dat geldt zeker voor ritten tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Dat is de spits voor de Valleihopper en dan is het erg druk. Wilt u in deze spits reizen, dan is het fijn als u niet tot het laatste moment wacht met boeken!

Lees meer

Wanneer u onverhoopt een klacht hebt…

De Valleihopper wil u graag comfortabel en veilig vervoeren. Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent. Maar, helaas is het nooit helemaal uit te sluiten dat er wel eens iets misgaat of tegenvalt. Als u een klacht hebt dan horen wij dat graag. Dankzij uw opmerkingen en wensen weten wij hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. En, wij willen het natuurlijk ook graag weten als u juist heel erg tevreden bent!

Lees meer

Reizigerspanel Valleihopper

Regio FoodValley maakt graag gebruik van de ervaringen van reizigers om de Valleihopper te verbeteren. Zij werkt samen met een reizigerspanel dat de belangen van de Valleihopper reiziger behartigt.

Lees meer