De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Nieuwsoverzicht

Vaste ritten 2019

De vaste ritten voor 2019 kunt u vanaf 10 december inplannen. De vaste ritten kunnen zowel telefonisch als via de website ingepland worden.

Lees meer

Nieuw telefoonnummer klachtenlijn

Hebt u onverhoopt een klacht en wilt u dit telefonisch doorgeven? Meldt dit dan via ons nieuwe telefoonnummer: 088 66 06 810.

Lees meer

Klanttevredenheidsonderzoek

Medio 2018 is een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder reizigers die gebruik maken van Valleihopper. De dienstverlening van onze vervoerders en van de regiecentrale scoren beiden een 7,53. Een mooie prestatie! We gaan zeker ons best doen om volgend jaar eenzelfde en zo mogelijk een nog wat hogere score te bereiken.

Lees meer

Stevige regie en heldere afspraken bij leerlingenvervoer Regio FoodValley

Regio FoodValley, Transvision en vervoerders hebben stevig de regie genomen op de organisatie van het leerlingenvervoer. De samenwerking is verbeterd en er zijn heldere afspraken gemaakt over verantwoordelijkheden en communicatie. Dit sluit aan bij de knelpunten die in het rapport “Evaluatie implementatie leerlingenvervoer Regio FoodValley” te vinden zijn. Met de nieuwe aanpak willen partijen ook voor de toekomst verzekeren dat er passend, betrouwbaar en efficiënt leerlingenvervoer is.

Lees meer