De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Nieuwsoverzicht

Een rit reserveren tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen willen wij u het best mogelijke vervoer bieden. Wij adviseren u daarom om op tijd uw ritten te reserveren. Houdt rekening met aangepaste reserveringstijden!

Lees meer

Leerlingenvervoer opnieuw aanbesteed voor het nieuwe schooljaar

Op 1 augustus 2020 lopen de contracten af van het routevervoer. Gemeente Barneveld heeft besloten om de nieuwe aanbesteding en de uitvoering van het routevervoer samen met de gemeenten Nijkerk, Renswoude en Scherpenzeel te organiseren. Onder routevervoer vallen leerlingenvervoer, vervoer Jeugdwet, vervoer dagbesteding Wmo en gymvervoer.

 

Lees meer

Reizen met de Valleihopper duurzamer en efficiënter

Mensen met een Wmo-vervoersindicatie en anderen voor wie gewoon openbaar vervoer geen optie is, kunnen komende jaren gebruik blijven maken van de Valleihopper. Dit regionale vervoer wordt duurzamer en efficiënter geregeld, wat een verbetering is voor inwoners voor Ede, Barneveld, Veenendaal, Wageningen, Renswoude, Scherpenzeel, Rhenen en Nijkerk.

Lees meer

Veilig vervoer voor rolstoelgebruikers

Vanaf 1 juli 2020 moeten rolstoelen voldoen aan de vereisten van ISO 7176-19. Dit geldt voor rolstoelgebonden reizigers. Vanaf deze datum mogen alleen reizigers in een ISO-gecertificeerde rolstoel meereizen. De certificering is herkenbaar aan de ISO-sticker op de rolstoel en/of het speciale haaksymbool.

Lees meer