De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Waar rijdt de Valleihopper?

De Valleihopper rijdt in de FoodValley regio: gemeente Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen. Een rit met de Valleihopper begint of eindigt altijd binnen de FoodValley regio.

Hebt u een Valleihopperpas via de gemeente (vanwege een beperking)? Dan kunt u maximaal 25 kilometer (enkele reis, via de kortste route) voor gereduceerd tarief met de Valleihopper reizen. Uitzondering hierop zijn een aantal speciaal aangewezen bestemmingen die net buiten de 25 kilometer  grens vallen, bijvoorbeeld ziekenhuizen. Ook hier kunt u naar toe reizen tegen gereduceerd tarief. Andere langere reizen zijn wel mogelijk, maar hiervoor betaalt u een commercieel tarief per extra kilometer. U kunt voor lange reizen ook gebruik maken van een andere vervoerder: de Valys.

OV-reizigers kunnen maximaal 20 kilometer (enkele reis, via de kortste route) met de Valleihopper reizen.

Bovenstaande kilometerbeperkingen gelden niet voor leerlingenvervoer. Vanaf 1 januari 2017 verzorgt de Valleihopper het leerlingenvervoer in Wageningen.  En vanaf augustus 2017 rijdt de Valleihopper ook in de gemeenten Barneveld, Nijkerk, Ede, Scherpenzeel en Renswoude voor het leerlingenvervoer. Meer informatie over leerlingenvervoer kunt u krijgen bij uw gemeente.