De pagina voorlezen met gebruik van ReadSpeaker

Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer is voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen door ziekte of een handicap. Soms is leerlingenvervoer de oplossing, omdat de school te ver weg ligt. Of uw kind kan gebruik maken van leerlingenvervoer en tegen welke vergoeding, regelt u met uw gemeente.

Hoe werkt het leerlingenvervoer

Uw zoon of dochter heeft via de gemeente waar u woont een beschikking ontvangen voor het leerlingen - en/of jeugdwetvervoer bij Valleihopper. Om het vervoer zo rustig en veilig mogelijk te laten verlopen, zijn er spelregels opgesteld over hoe iedereen hier voor kan zorgen tijdens het vervoer. Klik op onderstaande link voor het volledige vervoersreglement.

Vervoerreglement Leerlingenvervoer

Het Vervoerreglement Leerlingen- en Jeugdwetvervoer is geschreven voor iedereen die te maken heeft met het vervoer van de Valleihopper. Dit zijn de gebruikers, ouders,  chauffeurs, de medewerkers van de regiecentrale . Maar ook de deelnemende gemeenten vinden er veel informatie over het gebruik van Valleihopper.
Een korte samenvatting van het vervoersreglement is terug te vinden in het spelregelboekje.

Spelregelboekje leerlingenvervoer 2019-2020

Keukenkastkaart 2019-2020

Ziek- en herstelmeldingen

Is uw zoon of dochter ziek en/ of hoeft hij of zij niet mee met de taxi? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan de regiecentrale van de Valleihopper.

U krijgt inloggegevens, waarmee u via internet makkelijk uw zoon of dochter kunt aan- en afmelden. Dit kan uiteraard ook telefonisch via 088 655 77 30. Wordt uw zoon of dochter ziek op school of op de activiteit? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het ophalen van uw zoon of dochter. Geef dan ook even door dat hij of zij niet mee gaat met de taxi.

Wanneer u uw zoon of dochter beter meldt voor 17.00 uur dan wordt uw zoon of dochter gewoon weer opgehaald de volgende dag.

Klachten

Bent u niet tevreden over het vervoer van uw zoon of dochter? Dan kunt u per mail (klachtenllv@valleihopper.nl) of telefonisch 088 660 68 10 contact opnemen met het beheerbureau Valleihopper.

Klachtenprocedure Valleihopper - leerlingenvervoer